TAXI VALENCIA DENIA 99€

Wij bieden taxireservering van Valencia naar Denia vanaf de luchthaven tegen de beste prijs. Maak uw transfer naar Denia op de meest comfortabele manier, met onze ervaren chauffeurs en onze voertuigen in perfecte staat.

TAXI-PRIJS VALENCIA AAN DENIA

TAXI VALENCIA CENTRUM NAAR DENIA

103€ 

WEEKEND O NACHT

115€

TAXI VALENCIA AIRPORT NAAR  DENIA

118€

WEEKEND O NACHT

127€

ROTES EN MONTGO-GEBIED + € 5

De prijzen zijn voor uren van 8:00 tot 20:00 uur.
Aanbiedingen met een vaste prijs, inclusief wachttijden en belastingen.

Zomermaanden

De prijzen tijdens de zomermaanden stijgen met 10%.

Manuel Vargas
Manuel Vargas
31/05/2023
Bastante bien, son rápidos
Rachel Hayes
Rachel Hayes
22/05/2023
The driver met me on time and got me to my destination. He was super nice and helped with my case too. Would recommend.
María José Pavía
María José Pavía
12/05/2023
He contratado varías veces el servicio, no han fallado nunca, son puntuales y serviciales.
begoña navaridas velasco
begoña navaridas velasco
11/05/2023
Hemos contratado este servicio de taxi desde el aeropuerto de Valencia a Peñiscola y el servicio muy recomendable El conductor majisimo , muy agradeble
Elena Loshakova
Elena Loshakova
11/05/2023
Estoy muy satisfecho con el servicio de taxi! Conductores responsables y puntuales. Altamente recomendado!
Andrea María Almeida
Andrea María Almeida
22/04/2023
Les contacté y obtuve una respuesta muy rápida, en menos de 5 minutos ya tenia contratado un traslado de valencia a Alicante. De los mejores precios y perfecta puntualidad. Así, como un trayecto de 10. Gracias
Angelina LLACER MARTINEZ
Angelina LLACER MARTINEZ
21/04/2023
Pedí un traslado a Castellón desde el aeropuerto de Valencia. Perfecto, bueno casi: pusieron Ángela en el cartel en vez de Angelina
Rosa De Castro Gilmartin
Rosa De Castro Gilmartin
21/04/2023
Puntual, rapido, agradable y más que correcto.

MAAK UW BOEKING

  ik heb de ... gelezen en ga akkoord met Beleid privacy.

  If you have any problem with the form you can send us a whatsapp or email with the links below. Als uw afhaalpunt anders is, kunt u de prijs berekenen met de volgende link.

  booked.net

  VOORDELEN EN VOORWAARDEN

  Uw chauffeur

  Al onze chauffeurs zijn professionals met jarenlange ervaring in de sector.

  Manier om te betalen

  Betaal direct aan de chauffeur in contanten of met een creditcard wanneer de service eindigt.

  Voertuigen

  Al onze voertuigen zijn in perfecte staat, schoon en voorzien van airconditioning.

  Vaste prijs

  Wij verzekeren u een vaste prijs zonder extra kosten. De beste prijs met 30% korting op het officiële tarief.

  Je wacht

  Uw chauffeur wacht op u met een bordje met uw naam erop. Zonder extra kosten voor wachten

  Kinderstoelen

  We hebben stoelen voor kinderen van alle leeftijden. Geef de leeftijd van het kind aan in de reservering om de juiste te vergemakkelijken.

  Aandacht!

  Als gevolg van de coronaviruspandemie zijn alle passagiers verplicht om tijdens de reis een masker te dragen, ook de chauffeur. Voertuigen worden na elke onderhoudsbeurt gedesinfecteerd.

  ANDERE BELANGRIJKE BESTEMMINGEN

  Boek uw transfer van Valencia naar Denia. Taxiservice Valencia – Denia

  Taxi Valencia Transfer is een bedrijf gespecialiseerd in taxivervoer in Valencia. Met onze service kunt u een Valencia Denia taxi boeken en komt u voor een onverslaanbare prijs op uw bestemming aan.

  De noodzaak om van de ene stad naar de andere te verhuizen is nu gemakkelijker, een taxi haalt u op bij het vliegveld, de deur van uw huis of hotel en zet u af voor de deur van uw bestemming. Met een privé taxi Valencia Denia geniet u van vervoer van deur tot deur. Wij zijn experts in langeafstandsreizen en voorzien uw kind ook van een zitje dat voldoet aan de huidige veiligheidsvoorschriften.

  Onze chauffeurs zijn volledig gekwalificeerd en we houden ons aan de vastgestelde hygiënemaatregelen tegen het coronavirus (COVID-19). Het gaat erom dat u zonder tegenslagen en met alle nodige maatregelen uw overstap maakt.

  «De meest aanbevolen en veilige taxivervoerservice voor passagiers die vanuit Valencia willen reizen».

  Wij zijn de beste optie om uw taxi online te reserveren. Boek nu uw taxi van Valencia naar Denia voor de beste prijs.

  Hoe kan ik een taxi reserveren en hoeveel kost een taxi van Valencia naar Denia?

  Wij bieden u onze online service om de prijs van de taxi van Valencia naar Denia te kennen. De prijs is vast en verandert niet zonder een extra stop of wachttijd.

  We hebben prijzen voor de belangrijkste bestemmingen, als de prijs die u wilt weten er niet tussen staat, kunt u het prijsaanvraagformulier invullen en we sturen u direct een e-mail met de prijs naar uw bestemming.

  Andere alternatieven om erachter te komen hoeveel een taxi of transfer kost, is door een gepersonaliseerde offerte aan te vragen door ons een e-mail te sturen naar info@taxivalenciatransfer.com of WhatsApp +34644694901. Zij geven je binnen no-time antwoord. Zo eenvoudig is het om online een taxi te reserveren.

  Het boeken van een taxi Valencia – Denia is slechts een paar klikken verwijderd.

  Denia (in het Valenciaans en officieel Dénia) is een stad in de Valenciaanse Gemeenschap, Spanje, gelegen aan de noordkust van de provincie Alicante. Het is de hoofdstad van de regio Marina Alta, ook wel bekend als “Marquesado de Denia”. Het had 42.166 inwoners geregistreerd op 1 januari 2019 (INE), maar in de zomer kan de bevolking vervijfvoudigen tot 200.000. Het is de gemeente van Spanje met minder dan 50.000 inwoners die de meeste vakantiegangers ontvangt volgens de seizoensgebonden bevolkingscijfers van het Ministerie van Financiën en Openbare Administraties.

  Op 11 december 2015 werd het door UNESCO uitgeroepen tot Creative City of Gastronomy.

  De Montgó, voorheen Mount Kaón genoemd (753 m s. N. M.) beslaat een groot deel van de zuidelijke helft van de term en is sinds 1987 uitgeroepen tot natuurpark.6 Aan zijn voet ligt de Kaap van San Antonio, 160 m s. zn. m., waar het gelijknamige zeereservaat zich bevindt.6

  Tussen de Montgó en de zee ligt de vlakte die bekend staat als Plana de Denia, bestaande uit quaternaire erosie en alluviale materialen van grote vruchtbaarheid, waar landbouw wordt ontwikkeld. Langs bijna 20 kilometer open kust in het noorden en noordoosten volgen de lage en zandige kusten elkaar op, met onmiddellijke moerassen, zoals gebeurt in het noordelijke gebied, en de grillige en steile kusten van Las Rotas, die hun maximale omvang bereiken in de Cova Tallada, waar Dénia eindigt en Jávea begint

  Wikipedia

  5/5 - (44 stemmen)