TAXI VALENCIA CALPE 117€

Wij bieden taxireservering van Valencia naar Calpe vanaf de luchthaven tegen de beste prijs. Maak uw transfer naar Calpe op de meest comfortabele manier, met onze ervaren chauffeurs en onze voertuigen in perfecte staat. 

TAXI-PRIJS VALENCIA AAN CALPE

TAXI VALENCIA CENTRUM NAAR CALPE

130€ 

WEEKEND

137

TAXI VALENCIA AIRPORT NAAR CALPE

137€

WEEKEND

145

Prijzen zijn voor weekdagen en uren van 08.00 uur tot 20.00 uur.
Aanbiedingen met een vaste prijs, inclusief wachttijden en belastingen.

Zomermaanden

De prijzen tijdens de zomermaanden stijgen met 10%.

Manuel Vargas
Manuel Vargas
31/05/2023
Bastante bien, son rápidos
Rachel Hayes
Rachel Hayes
22/05/2023
The driver met me on time and got me to my destination. He was super nice and helped with my case too. Would recommend.
María José Pavía
María José Pavía
12/05/2023
He contratado varías veces el servicio, no han fallado nunca, son puntuales y serviciales.
begoña navaridas velasco
begoña navaridas velasco
11/05/2023
Hemos contratado este servicio de taxi desde el aeropuerto de Valencia a Peñiscola y el servicio muy recomendable El conductor majisimo , muy agradeble
Elena Loshakova
Elena Loshakova
11/05/2023
Estoy muy satisfecho con el servicio de taxi! Conductores responsables y puntuales. Altamente recomendado!
Andrea María Almeida
Andrea María Almeida
22/04/2023
Les contacté y obtuve una respuesta muy rápida, en menos de 5 minutos ya tenia contratado un traslado de valencia a Alicante. De los mejores precios y perfecta puntualidad. Así, como un trayecto de 10. Gracias
Angelina LLACER MARTINEZ
Angelina LLACER MARTINEZ
21/04/2023
Pedí un traslado a Castellón desde el aeropuerto de Valencia. Perfecto, bueno casi: pusieron Ángela en el cartel en vez de Angelina
Rosa De Castro Gilmartin
Rosa De Castro Gilmartin
21/04/2023
Puntual, rapido, agradable y más que correcto.

MAAK UW BOEKING

  I have read and accept the Policy privacy.

  Als je een probleem hebt met het formulier, kun je ons een whatsapp of e-mail sturen met de onderstaande links. Als uw afhaalpunt anders is, kunt u de prijs berekenen met de volgende link.

  booked.net

  VOORDELEN EN VOORWAARDEN

  Your driver

  All our drivers are professionals with many years of experience in the sector.

  Way to pay

  Pay directly to the driver in cash or credit card when the service ends.

  Cars

  All our vehicles are in perfect condition, clean and air-conditioned.

  Fixed price

  We assure you a fixed price with no extra charges. The best price with a 30% discount on the official rate.

  Waiting

  Your driver will wait for you with a name sign. No additional cost for waiting

  Child seats

  We have chairs for children of all ages. Indicate the age of the child in the reservation to facilitate the appropriate one.

  Aandacht!

  Als gevolg van de coronaviruspandemie zijn alle passagiers verplicht om tijdens de reis een masker te dragen, ook de chauffeur. Voertuigen worden na elke onderhoudsbeurt gedesinfecteerd.

  ANDERE BELANGRIJKE BESTEMMINGEN

  Boek uw transfer van Valencia naar Calpe. Taxiservice Valencia – Calpe

  Taxi Valencia Transfer is een bedrijf gespecialiseerd in taxivervoer in Valencia. Met onze service kunt u een Valencia Calpe taxi boeken en komt u voor een onverslaanbare prijs op uw bestemming aan.

  De noodzaak om van de ene stad naar de andere te verhuizen is nu gemakkelijker, een taxi haalt u op bij het vliegveld, de deur van uw huis of hotel en zet u af voor de deur van uw bestemming. Met een privé taxi Valencia Calpe geniet u van vervoer van deur tot deur. Wij zijn experts in langeafstandsreizen en voorzien uw kind ook van een zitje dat voldoet aan de huidige veiligheidsvoorschriften.

  Onze chauffeurs zijn volledig gekwalificeerd en we houden ons aan de vastgestelde hygiënemaatregelen tegen het coronavirus (COVID-19). Het gaat erom dat u zonder tegenslagen en met alle nodige maatregelen uw overstap maakt.

  «De meest aanbevolen en veilige taxivervoerservice voor passagiers die vanuit Valencia willen reizen».

  Wij zijn de beste optie om uw taxi online te reserveren. Boek nu uw taxi van Valencia naar Calpe voor de beste prijs.

  Hoe kan ik een taxi reserveren en hoeveel kost een taxi van Valencia naar Calpe?

  Wij bieden u onze online service om de prijs van de taxi van Valencia naar Calpe te kennen. De prijs is vast en verandert niet zonder een extra stop of wachttijd.

  We hebben prijzen voor de belangrijkste bestemmingen, als de prijs die u wilt weten er niet tussen staat, kunt u het prijsaanvraagformulier invullen en we sturen u direct een e-mail met de prijs naar uw bestemming.

  Andere alternatieven om erachter te komen hoeveel een taxi of transfer kost, is door een gepersonaliseerde offerte aan te vragen door ons een e-mail te sturen naar info@taxivalenciatransfer.com of WhatsApp +34644694901. Zij geven je binnen no-time antwoord. Zo eenvoudig is het om online een taxi te reserveren.

  Het boeken van een taxi Valencia – Calpe is slechts een paar klikken verwijderd.

  Calpe (in het Valenciaans en officieel Calp) 2 3 is een gemeente in de provincie Alicante Comunidad Valenciana (Spanje) gelegen aan de noordkust van de provincie Alicante, in de regio Marina Alta. Het heeft 22.725 inwoners (INE 2019), waarvan meer dan 47% vreemdelingen.

  De rots van Ifach, een rotsachtige massa van 332 m hoog, rijst majestueus op aan de kust. Deze rots is een van de symbolen van de Costa Blanca.

  Natuurpark Peñón de Ifach. Symbool van de Costa Blanca, het rijst op uit de zee als een kalkstenen rots van ongeveer 50.000 m² op 332 m hoog en een kilometer lang. Verbonden met het land door een smalle landengte, is het het product van een aardverschuiving in de nabijgelegen Sierra de Oltá, die een van de meest unieke en mooiste geografische kenmerken vormt, niet alleen in de Valenciaanse Gemeenschap, maar ook in de hele Middellandse Zeekust. Het is een ontmoetingsplaats voor klimmers en duikers van over de hele wereld, die hun weerstand laten gelden in voortdurende strijd met de natuur door haar muren en diepten.

  Wikipedia.

  Rate this page